Hvad skal du/I lave lørdag den 21. maj? I skal selvfølgelig med Køgegildet og naturvejleder Louise Villumsen, i skoven, og lære noget om hvad naturen tilbyder os af spiselige ting.

Vi mødes kl. 11 i Minicentret på Salbyvej 23, 4600 Køge, hvor Louise – under en tur rundt i skoven – vil gøre os kloge på naturens vilde spiselige urter, blomster, rødder etc. Vi laver lækker ”Vild mad” over bål tilsat vilde urter. Vi spiser og hygger os sammen og bager måske en pandekage til børnene og til barnlige sjæle. Det er også muligt der bliver tændt op i ovnen og bagt brød. Der vil være vand/saftevand og kaffe, men hvis du vil have en øl eller et glas vin, medbringer du det selv.

Vi starter vores tur rundt i skoven kl. 11, og omkring kl.12 er vi tilbage for at tilberede maden. Medbring en pose til at samle i og måske en saks/kniv og det vigtigste – et godt humør.

Hvem er Køgegildet? Vi er en upolitisk organisation, som har baggrund i spejderbevægelsen og er et fællesskab for voksne. De fleste af os har tidligere været spejdere, eller på anden måde haft tilknytning til spejderarbejdet eller som, der står på vores hjemmeside www.koegegildet. ”bare har lugtet en smule af brænderøg”.

Har du og din familie lyst til en tur i skoven, lære noget om naturens gaver, møde en masse glade ”gildefolk”, så mød op den 21. maj kl. 11 i Minicentret og lad os få nogle gode timer sammen. Medbring en tallerken, bestik og et krus.

Arrangementet slutter ca. kl. 14.

Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

Sct. Georgsgildet i Køge