Vild mad på bål og i ovn. 18. september kl. 11—15 Spejdernes Mini Centret Køge Ås

 

På sidste gilderådsmødet blev vi enige om at lave en generalprøve på Vild Mad kun for Gildet. Hvis det bliver en succes, er planen at vi i maj 2022 vil holde et offentligt arrangement.

Datoen er den 18. september kl. 11 – 15 og stedet er Mini Centret. Der har vi bålpladser, brænde, ovn, pander og selvfølgelig skoven hvor vi kan finde noget spiseligt. Arbejdsgruppe som sørger for at det overordnede fungerer, er Jesper, Raymond og Conny, så hvis du er i tvivl om noget, så henvend dig.

Vi blev enige om følgende aktiviteter, som er fordelt således: Ø Gruppen. Der bliver tændt op i den store ovn og der produceres brød af forskellig art, Pizza, brød, kager og pandekager. Selvfølgelig med vilde urter. Blandede Bolsjer. Primi mad på glødebål. Fiskefileter med krydderurter salt og citron. Pakkes i pergament og våde aviser, derefter ca. 20 minutter i bålet. Finn, Conny, Bjarne, Kirsten Hansen, Raymond. Kultur gruppe med flere. Lerbagt kylling på glødebål. Lene, Torben, Børge, Lis, Ann, Benny. ”Løsgængere” hjælper grupperne ved behov. Hanne, Lene Birth, Else, Tove, Henrik, Eva, Lone. Grupperne aftaler indbyrdes hvordan de fordeler opgaverne og sørger selv for indkøb til deres aktiviteter som afregnes hos Finn.

Vi mangler nogen til at varetage følgende opgave, hvem melder sig: Indkøb af kaffe/sukker og mælk samt tilberedning? Der findes kaffemaskine

Man medbringer drikkevarer til eget forbrug, samt tallerken, bestik og krus. Prisen for at deltage i arrangementet er 50 kr.

Vi glæder os. Jesper, Raymond og Conny.