Sct. Georgs Gildets grønne lodsedler er nu sat til salg

Fra den 25. oktober til den 7. december er det muligt at købe de eftertragtede grønne lodsedler. Det er nu 70 år siden at der blev skabt en tradition for at Køge områdets spejdere og byens forretninger har solgt de grønne lodsedler. Overskud fra lodseddelsalget går primært til de spejdergrupper der sælger lodderne, men også til områdets øvrige spejdere samt til humanitære og velgørende formål.

 

”De grønne lodsedler” er kendetegnet ved, at de nok er markedets billigste – kun 2,- kroner pr. stk., men selvfølgelig ser vi gerne, at de sælges bundtvis med 10 lodsedler for 20,- kroner.

 

Udover spejdergrupper fra Sædder, Herfølge, Bjæverskov, Borup, Solrød og Ølby Lyng er også en række forretningsdrivende i Køge og Herfølge med til at sælge lodsedlerne. Det drejer sig om:  Superbrugsen i Herfølge, Wika i Køge, Din Tøjmand, XL-Byg, Park by Frisør Uniq i Køge, Klinik for Fodterapi i Køge, Rekord Rens i Køge, Salon Scala i Køge, Køge Boglade, Bjergkæden i Køge, Holte Vinlager i Køge, Fafla mikroværksted i Køge, Sandwich cafeen i Køge, samt Hammershus bageri og cafe i Herfølge.

 

For hver eneste lodseddel, der sælges af spejderne, modtager spejdergruppen 1,25 kr. i bonus. Sidste år kunne vi udbetale mere end 71.000,- kroner i direkte salgsbonus til spejderne. Den øvrige del af overskuddet ved salget går endvidere også til støtte for spejderarbejdet samt til andre humanitære og velgørende formål.

 

Gevinsterne ved lotteriet er i år 30 flotte julekurve til en værdi af 1.000,- kroner. Herudover udloddes der 100 endetals gevinster i form af 1 flaske rødvin.

 

Resultatet af trækningen offentliggøres på www.koegegilde.dk den 8. december samt i Dagbladet og i Ugeavisen den 13. december 2023.